Beton Ciré Vloeren, tijdloze kwaliteit

Boncreat Beton Ciré is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een vloer met de uitstraling van Beton zonder de nadelen
van echt beton zoals scheurvorming. Boncreat Beton Ciré is hard,  slijtvast, duurzaam en zeer geschikt voor vloerverwarming. Door de dunne opbouw van slechts een paar mm is het toepasbaar in vrijwel iedere situatie.

Door het ontbreken van vuil aantrekkende voegen en overgangen is het zeer eenvoudig te reinigen en erg makkelijk in onderhoud.
Het assortiment aan Beton Ciré Vloeren heeft voor u veel mogelijkheden.  Van ingetogen en rustig tot levendig en stoer.
Bent u op zoek naar een fijnere strakkere vloer dan is wellicht het Venetiaans Beton Ciré iets voor u. Deze kan met en zonder kleurschakering worden aangebracht. 

Wilt u juist een meer stoerdere robuuste uitstraling kijk dan eens naar Beton Ciré Stone Wash. Deze beton ciré vloer is stoer en robuust aangebracht op zoek naar de kracht van de imperfectie en vervolgens afgewerkt met Boncreat Ecosealer Color. Hierdoor is de vloer superpraktisch in het gebruik.

Al onze vloeren combineren gebruiksgemak met schoonheid, in iedere ruimte van woning tot bedrijf. Door het ontbreken van voegen wordt de vloer als
het ware een volledig onderdeel van het gebouw. Hierdoor ontstaat een goede dienende basis voor het overige interieur. Alle Boncreat Beton Ciré varianten kunnen bij renovatie meestal zonder sloopwerk in korte tijd worden gerealiseerd en zijn leverbaar in iedere kleur .

Heeft u vragen over één van onze producten of wilt u een prijsopgave op maat aanvragen? Vul dan onderstaand contact formulier in en stel uw vraag