Boncreat Beton Flow vloeren

Boncreat Beton Flow vloeren zijn uitermate praktisch in het dagelijks gebruik. Vloeren waar je echt goed op kunt leven maar ook zeer geschikt voor projectmatige toepassing zoals winkel, kantoor, showroom, horeca of school.

Boncreat Beton Flow vloeren hebben een echte stoere beton uitstraling en zijn toch slechts 3 mm dik. De vloer wordt in de ruimte gegoten, dit proces geeft een natuurlijk beeld. Net als bij het storten van dik beton ontstaan in de Boncreat Beton Flow vloer tijdens het drogingsproces mooie droog structuren en subtiele hoog laag structuren.

Boncreat Beton Flow vloeren worden afgewerkt met de 100% Natuurlijke Boncreat Ecosealer. Deze afwerking is gebaseerd op plantaardige oliën met een aantal speciale toevoegingen waardoor Boncreat Ecosealer voldoet aan DIN 68861-1A een test norm die aangeeft dat het resistent is tegen o.a. koffie, thee, vruchtensappen, wijn, bier, melk, vruchtensappen, 40 % alcohol et cetera.

Boncreat Flow vloeren kunnen in korte tijd gerealiseerd worden en veelal zonder dat oude aanwezige vloeren moeten worden weggebroken.

Beton Flow Grey White No 2 met White Sealer

Heeft u vragen of interesse in een prijsopgave vul dan onderstaand formulier in. Bent u handig en voert u liever zelf klussen uit. Kijk dan in onze webwinkel voor de producten en/of geef u op voor onze gratis workshop.

Boncreat Flow kenmerkt zich door een mooi natuurlijk organisch beeld met afwisselende structuren, de vloer is leverbaar in iedere kleur en heeft een origineel stijlvol uiterlijk welk ondersteunend is aan vrijwel ieder interieur.Vloerverwarming geschiktBoncreat Flow vloeren zijn volledig naadloos en door de geringe dikte van circa 2-3mm zeer geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Beton ciré Flow is geschikt voor iedere ruimte in woning of bedrijf.http://www.boncreations.nl/wat-is-beton-cire/beton-cire-vloeren/

Geplaatst door Boncreat Beton Cire Expert op Vrijdag 24 augustus 2018